Evaluări, Fuziuni și Divizări

Evaluări, Fuziuni și Divizări

Accesare Fonduri Nerambursabile

Accesare Fonduri Nerambursabile

Management de Proiect

Management de Proiect

Gaspeco L&D SA

 

Echipa Quest Partners a oferit asistență clientului Gaspeco L&D SA în vederea luării deciziilor privind achiziția societății PANEBO GAZ S.R.L..


 

 

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care compania Gaspeco L&D SA a preluat Panebo Gaz SRL, potrivit unui comunicat al autorităţii de concurenţă.

 

Gaspeco L&D SA desfăşoară operaţiuni de comercializare Gaz Petrolier Lichefiat (GPL) pe următoarele segmente de activitate: îmbuteliere şi distribuţie GPL în butelii, distribuţie GPL vrac, distribuţie GPL Auto, comercializarea de GPL cu ridicata.

 

Activitatea Panebo Gaz SRL constă în achiziţionarea, îmbutelierea şi distribuţia de GPL prin reţeaua proprie şi prin parteneri.

 

Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia şi nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea acestora cu un mediu concurenţial normal.

 

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

 

Felicitări din partea echipei Quest Partners companiei Gaspeco L&D SA pentru obținerea autorizației pentru tranzacţia prin care compania Gaspeco L&D SA preia Panebo Gaz SRL!