Evaluări, Fuziuni și Divizări

Evaluări, Fuziuni și Divizări

Accesare Fonduri Nerambursabile

Accesare Fonduri Nerambursabile

Management de Proiect

Management de Proiect

Evaluare realizată cu succes pentru Tokinomo!

 

Echipa Quest Partners a evaluat cu succes dreptul de dobândire a brevetului de invenție Tokinomo, platforma de customer engagement, a societății E.MOTION DESIGN S.R.L.

 

Invenția este un start-up românesc care dezvoltă soluții de retail advertising, și care a câștigat premiul cel mare pentru inovație în cadrul Retail Business Technology Expo, cel mai mare târg de retail din Europa, fiind singura companie din România premiată până în prezent la acest eveniment. Târgul Retail Business Technology Expo se organizează anual în Londra și premiază cea mai inovativă soluție de retail din categorii precum payment, data, logistic, merchandising, marketing etc.

 


Tokinomo este un dispozitiv de promovare a produselor în magazin care folosește senzori, mișcare, sunet și lumină pentru a da viață produselor fizice la raft. Tehnologia aduce pe piață un nou concept, Real Reality, consumatorii având ocazia să interacționeze cu produsul real și nu în varianta virtuală (Virtual Reality) sau augmentată (Augmented Reality).


Dispozitivul Tokinomo, folosit în campanii in-store de diferite branduri din FMCG, a reușit să crească vânzările pe durata campaniilor cu până la 550%.


Fondatorul Tokinomo spune că ideea produsului i-a venit în urma experienței din advertising și a lipsei de inovație a campaniilor in-store și susține că, în prezent, este cea mai eficientă soluție de promovare în magazine la nivel mondial.


Felicitări din partea echipei Quest Partners platformei românești Tokinomo pentru obținerea finanţării de 700.000 Euro din fondul EGV și grupul de business angels, majoritatea parte din TechAngel!